lowcut.dk

10 Gode øvelser Med Kettlebell

Billede: Canva.com
Udgivet d. 02.04.2020
Skrevet af: Redaktion

Du kan spare hele dit fitness abonnement ved at investere i en eller nogle stykker kettlebells. Det er bare træls, hvis man ikke ved, hvilke øvelser man skal lave. Vi har fundet de 10 gode øvelser med kettlebell, der kan give dig den optimale hjemmetræning.

Hvis du har flere kettlebells, så kan det være en god idé at købe nogle, der enten har samme størrelse, men også har samme vægt. Det kommer dog lidt an på ens behov, men der er i hvert fald ingen tvivl om, at kettlebell kan gøre din hjemmetræning meget sjovere.

Hvorfor snakker vi så meget om hjemmetræning? Ja, det skyldes udgangsforbudet og restriktionerne der er kommer her i starten af 2020. Vi har derfor også lavet andre artikler om effektiv hjemmetræning, hvor du ikke behøver at have noget udstyr.

De bedste øvelser med kettlebell

En kettlebell er et fremragende træningsredskab til at få et low cut, og en kettlebell er perfekt til at træne hele kroppen, hvis man altså ved, hvordan man gør.

Det kan være, at du allerede kender en masse af øvelserne, men hvis man lige pludselig står derhjemme selv, kan man altså godt glemme mange af de gode, som man eventuelt har lært af en instruktør. Lige nu flyder internettet næsten over med coaches og guruer, der giver deres svar på, hvordan man laver øvelserne perfekt. Vi har derfor blot fundet de 10 bedste øvelser du kan lave, og så kan du altid smide øvelsen ind i din internet browser eller på YouTube, og så er der ofte en perfekt vejledning til, hvordan du skal lave øvelsen.

Gode øvelser med kettlebell

  1. Kettlebell Lunches
  2. Kettlebell Turkish Getup
  3. Kettlebell Goblet Squat, pistol squat, front squat
  4. Kettlebell Snatch
  5. Kettlebell Thrusters
  6. Kettlebell Swing
  7. Kettlebell Clean and Press
  8. Kettlebell Windmill
  9. Kettlebell Jerk
  10. Kettlebell Romanian Deadlifts

Dette var efter vores mening de 10 bedste øvelser med kettlebell. Der er en masse forskellige metoder på, hvordan man kan variere de øvelserne, og vi skrev derfor tre forskellige til squat. Dette gælder dog også for nogle af de andre øvelser, og derfor bliver kettlebell træning aldrig kedelig.

Vi håber, at du får succes med de 10 ovenstående øvelser, som alle har en varieret sværhedsgrad, og det er meget forskellig fra person til person, hvor tung en kettlebell man skal bruge til diverse øvelser.

Held og lykke med din kettlebell træning.

Tak til Perlen Odense

Vi vil gerne runde vores artikel af med at sende et enormt TAK til Perlen Odense, der via støtte har gjort udgivelsen af denne artikel til en mulighed. Perlen Odense er en smykkeforretning, hvor man kan finde et ekstraordinært udvalg af modesmykker. Find blandt andet deres udvalg af Sif Jakobs på følgende link » Sif Jakobs smykker til den stilbevidste kvinde.