lowcut.dk

Keto Venlige Restauranter

Billede: Harry Dona
Udgivet d. 07.10.2020
Skrevet af: Redaktion

Hvis du er på udkig efter en restaurant i København, der er særligt velegnede til alle os, der gerne vil indtage et minimum af kulhydrater. Det kan være svært at undgå kulhydrater på de fleste restauranter, men vi har fundet frem til nogle gode bud på steder, hvor du uden problemer kan få masser af protein og fedt, uden at du får en stor skål ris til. 

Crazy Chicken

Hos Crazy Chicken kan du få en skarp kombination af kylling og salat. Du kan justere mængden efter, hvor sulten du er. Eksempelvis kan man få fem kyllingevinger og tre slags salat til små 75 kroner. Der er masser af spændende kombinationer, der tilgodeser en diæt, hvor kulhydrater ikke fylder det store.

Bindia

Bindia er en lækker Indisk restaurant, hvor man i stedet for ris kan få grøntsager til, hvis man ønsker det. De har et flot udvalg af forskellige grøntsager, der sammen med kødet og de lækre saucer udgør et helt fantastisk og velsmagende måltid. 

Flammen

De fleste af os kender til Flammen. Uanset om man er til den type restaurant eller ej, så er Flammen et rigtig godt sted, hvis man er på en Low Carb Diet. Man kan uden problemer få en fuld restaurantoplevelse ved at gå i krig med deres store buffet af kød og grøntsager, imens man diskret undgår deres pomfritter, kartofler og lignende. 

Yolk

Yolk har et knivskarpt koncept, hvor de primære ingredienser i retterne består af kylling og æg. Uanset hvordan du foretrækker din æg og kylling, så kan du få en række lækre retter.