lowcut.dk

Hvad Skal Man Undgå Ved Vægttab?

Billede: Pixabay, stevepb
Udgivet d. 21.06.2022
Skrevet af: Redaktion

Mange tror faktisk, at man skal undgå alt muligt, når man er igang med et vægttab. 

Dette er både ja og nej, fordi selvom man ofte hører, at du skal fjerne sukker, slik, chips, hvidt brød, fedt eller bare kulhydrater generelt, men det altså ikke så vigtigt, som det kommer til at lyde.

Hvis du dog fjerne bare nogle af ovenstående ting, så kan hele processen komme til at gå hurtigere, plus at det også er sundere for din krop, når den ikke indtager de forskellige usunde ting.

Du skal egentlig tænke lidt i balance, hvis du gerne vil fjerne ting fra din kost. Fjerner du nemlig pludselig noget slik, kaffe, chips eller fuldstændig cutter alt sukker fra, så kan din krop få et enormt 'chok' og lige pludselig hungrer efter det endnu mere, end du nogensinde har oplevet før. 

Vil du dog gerne fjerne nogle ting fra din kost, er det vigtigt, at du har noget, du kan spise eller tage din opmærksomhed med, når trangen begynder at melde sig. Selvfølgelig med et sundere perspektiv.

Så det er, at du i stedet spiser grøntsager eller nødder og ikke chokolade eller slik om aftenen. Og så er det især vigtigt, at du finder noget mad, der mætter og spiser grøntsager og god protein. Herunder også at du skærer ned for portionerne af kulhydrater - ris, pasta og kartofler.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Perlen Odense forhandler blandt andet Lulu. Heraf mærkatet, som du ser øverst.