lowcut.dk

30 Minutters Effektiv Hjemmetræning

Billede: Canva.com
Udgivet d. 02.04.2020
Skrevet af: Redaktion

Hjemmetræning er mere populært end nogensinde før. Det skyldes måske lidt triste begivenheder her i starten af 2020, men ikke desto mindre, skal du ikke snydes for de bedste øvelser at lave derhjemme, når du ikke kan tage ned i fitnesscenter eller i sportsklubben.

Det kan være svært at motivere sig selv til at hjemmetræne, og det kan især være svært at træne i lang tid, hvis man er vant til at have et hav af muligheder i et fitnesscenter. Derfor anbefaler vi, at du laver en 30 minutters effektiv hjemmetræning og eventuelt supplere hjemmetræningen med en cykel-, løbe-, eller gåtur.

7 af de bedste øvelser til hjemmetræningen

Man kan lave så uendelig mange gode øvelser, når man hjemmetræner. Man behøver faktisk ikke alt de fine dyre udstyr, som man ‘måske’ ellers plejer at benytte i et fitnesscenter. Du kan komme rigtig langt, hvis du laver nedenstående 7 øvelser, og alle øvelser kan laves på forskellige måder, og man kan sagtens gøre alle disse øvelser hårdere uden at tilføje vægt.

Antal gentagelser og variationer af disse øvelser lader vi være op til dig, men hvis du træner disse 7 øvelser intenst i 30 minutter, er du sikret en effektiv hjemmetræning.

  1. Squat
  2. Burpees
  3. Armbøjninger
  4. Lunches
  5. Mavebøjninger
  6. Rygbøjninger
  7. Planken

Skaf eventuelt kettlebells eller håndvægte

Går du meget op i din træning, er det god idé at følge trop med, hvad mange andre gør lige nu, og skaffer lidt ekstra udstyr til hjemmetræningen. Man kan sagtens få en god træning uden at bruge vægt, men ved at skaffe en kettlebell eller håndvægt bliver styrketræningen bare lidt bedre, og kan give mere motivation og variation i træningen.

En træningsmåtte, sjippetov, elastikker og hvad man ellers kan finde af billigt træningsudstyr kunne også være en god idé, hvis man vil have et lækkert low cut til sommer. Husk at strække ud.

Find inspiration på YouTube

Du har kunne finde gode træningsvideoer på internettet og YouTube i mange år, men lige nu er det helt vildt. Trænings Guruer og coaches deler ud af gode tips og tricks til hjemmetræningen, og hvis du er i tvivl om, hvordan du laver en af de 7 ovenstående øvelser er det bare at smide dem ind i søgefeltet på enten youtube eller din internet browser.

Held og lykke med hjemmetræningen og husk, at du sagtens kan få en god og effektiv træning på blot 30 minutter.

Findenkaereste.dk

Denne artikel var udarbejdet med støtte fra Findenkaereste.dk. En god måde at holde sin motivation oppe er, hvis man vil imponere en flamme. Leder du efter en kæreste, kan du finde hjælp online. Se en liste med alle de bedste dating sider ved at følge dette link » https://findenkaereste.dk/datingsider/

Tak fordi du læste med.