lowcut.dk

Keto-venlig Morgenmad

Billede: Ella Olsson
Udgivet d. 22.09.2020
Skrevet af: Redaktion

Noget af det hotteste og mest populære inden for kure og diæter er Keto. Keto er det nye buzzword inden for fitnessverdenen, og det har da også nogle klar fordele, ligesom at mange nyder rigtig godt af Keto. 

En af det helt store ulemper ved keto er, at man har svært ved at gennemskue, hvad man egentlig må spise, blandt andet til morgenmad. Vi har helt styr på, hvad du kan spise til morgenmad, hvis du gerne vil følge keto-kuren. 

Her er vores bud på morgenmad, der både er nemt, velsmagende og ketovenligt: 

Som du nok kan fornemme, så går det altså ikke at spise toast, rugbrød, rundstykker, cornflakes, havregrød og lignende. Dette er for mange den klart mest almindelige spise til morgenmad, men ikke desto mindre, så er det også alt andet end keto-venligt. 

Syntes du ikke lige, at nogle af ovenstående alternativer lyder tiltagende? Så behøver du ikke tvinge dig selv til at spise det. Det er langt hen af vejen bare et spørgsmål om at spise noget, der indeholder masser af proteiner og fedt, men et minimum af kulhydrater. 

Meningen er at skabe en tilstand af fedtforbrænding, der efter sigende både skulle være sund og give en stærk følelse af velvære.