Træning på ferien: 7 øvelser du kan lave på og udenfor hotellet Billede: Canva

Træning på ferien: 7 øvelser du kan lave på og udenfor hotellet

Man kan ødelægge meget af sin gode form, hvis man tager på en 7-14 dages all inclusive ferie. Det er dog også en mulighed for at få trænet mange af de ting, du normalt ikke får gjort. Vi giver nogle gode råd til øvelser.

Top 7: Sådan får du trænet på ferien

Du kan både mangle dit udstyr, når du er på ferie, og hvis du er i en storby, kan det være, at det kan være svært at finde nogle gode løbe- eller cykelruter. Der er rig mulighed for at gennemføre nogle gode træningspas på ferien, og det sværeste kan være, at modstå alle de andre fristelser der kommer.

Husk at være eventyrlysten og have overskud. Hvis du lige står op 20 minutter før dine eventuelle rejsekammerater kan du nå en masse gode øvelser, så du kan gå resten af dagen med god samvittighed. Prøv disse syv øvelser, der alle kan laves på et hotelværelse.

  1. Burpees
  2. Planken
  3. Squat
  4. Armbøjninger
  5. Lunches
  6. Mavebøjninger
  7. Rygbøjninger

Der er et hav af forskellige muligheder du kan lave alle ovenstående øvelser på. Burpees står nummer et, da den træner alle muskler samtidig med, at man får pulsen op. Planken kan styrke din core og kan laves på begge sider. Det er en hård øvelse, som mange springer over i deres normale træningspas. Måske ferien kan inspirere til at få gang i denne.

Ud over de andre øvelser, kan man være heldig at finde steder, hvor man enten kan lave pullups eller dips. Det er altid fedt at opdage nye steder at træne, og det kan man sagtens, når man er på ferie. Derudover kan man finde sjove øvelser i enten naturen, i swimmingpoolen eller hvad der ellers opstår af muligheder.

Vi ønsker god ferie, og husk at holde formen ved lige og pak træningstøjet. Det kan være hårdt at komme igang igen ellers, når man kommer hjem.

Tak til HotelSpecials

Nu har du styr på, hvordan du kan træne på ferien. Måske mangler du stadig et hotel på din destination? Vi vil i hvert fald gerne sende et stort tak til HotelSpecials, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Tjek https://www.hotelspecials.dk/ ud, hvis du mangler et hotel til din kommende ferie eller weekendophold.

5 gode “ketcherspil” til at tabe dig! Se dem HER 5 gode “ketcherspil” til at tabe dig! Se dem HER
Ketcherspil kan gavne din sundhed på mange overraskende måder. Mangler du nogle sjove alternativer til dine lowcut 2020…
4 “life-hacks” til Vægttab 4 “life-hacks” til Vægttab
Her i juletiden kan det være ekstra svært bare at holde vægten, og så godt som umuligt at tabe sig. December føles som en lang …
Påvirker søvn dit vægttab? Påvirker søvn dit vægttab?
Når man er i gang med et vægttab, vil man som ofte have stor fokus på kost og træning, hvilket man også bør. Men mange glemmer …