lowcut.dk

Træning Efter Ferie: Sådan Kickstarter Du Træningen

Billede: Canva.com
Udgivet d. 04.05.2020
Skrevet af: Redaktion

De fleste af os er bekendt med det. Ferien smadrer ens træning, og det er svært at komme i gang igen. Har du festet lidt for meget, eller daset i solen med all inclusive? Man bruger mange måneder på at træne til at få et Low Cut, og det kan gå så hurtigt at ødelægge, hvis man ikke kommer hurtigt i gang igen.

Vi har samlet nogle gode råd til at kickstarte træningen, når du er faldet lidt af på den.

Sådan får du styr på træningen igen

Noget af det vigtigste, hvis du vil have et Low Cut, er at træne konsekvent. Når man kommer hjem fra ferie, kan det dog være svært at finde tilbage i sine gamle rutiner. Vi har samlet tre gode råd til, hvordan du kommer i gang med træningen igen og får struktur på sagerne.

#1 Start langsomt

Når man skal i gang med træning efter ferien, starter man ofte for vildt. Man kan nemlig løfte lige så meget i starten eller løbe lige så hurtigt som man kunne inden pausen. Problemet er, at man kan ikke gøre dette i lige så lang tid, og man kan ende med at få utrolig mange muskelsmerter de efterfølgende dage.

Dette kan dræbe motivationen, og man føler, at man er kommet meget længere bagud med sin form end man måske i virkeligheden er.

#2 Dyrk forskellige former for motion

Det kan dog ikke undgås, at man får lidt ømme muskler, når man starter igen. Derfor er det en god idé at finde nogle alternativer, når man har ømme muskler. Find nogle alternativer til enten din cardio eller styrketræning, og find nogle andre træningsformer at dyrke, så du kan træne meget uden at blive overbelastet unødvendigt meget.

#3 Find ny inspiration

Udover muskelømhed er det motivationen der driller mest, når man skal igang med træningen efter en ferie. Det kan være svært at komme igang med træning og sund kost, men der findes heldigvis en masse godt materiale til at få motivationen op.

Søg efter lækre sunde opskrifter på internettet, så du stadig kan få god og varieret kost, der ikke indeholder så mange kalorier. Derudover anbefaler vi at finde nogle gode træningsvideoer på YouTube, læse nogle inspirerende bøger eller se nogle motiverende film/serier.

En aktuel inspirationskilde til at komme i gang med træningen lige nu er dokumentarserien The Last Dance. Serien følger Chicago Bulls i deres storhedstid i basketball i 90’erne, og her ser man også, hvordan spillerne kom i gang med træning igen efter lidt for meget fest.

Tak til PartyKing

Vi vil gerne sende et stort TAK til Partyking, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Partyking har styr på udstyret, når det komer til udklædning, fest og gaver. Den efterfølgende træning er op til dig. Mangler du inspiration til din næste fest? Så giv Partyking.dk et visit.