Squash-pasta er effektivt, når man vil tabe sig

Squash-pasta er effektivt, når man vil tabe sig

Pasta er lækkert og kan varieres i det uendelige. Dog indeholder almindelig pasta rigtig mange kulhydrater og kan derfor forhindre et ønsket vægttab. Hvis du vil tabe dig, behøver du dog ikke at skære ned på pasta; squash-pasta er nemlig et perfekt alternativ til almindelig pasta.

Har du hørt om squash-pasta? Det er lidt af et mirakelmiddel for dig, der gerne vil tabe dig. Der er nemlig væsentligt færre kalorier i squash-pasta end i almindelig pasta. I 100 gram almindelig, kogt pasta er der 129 kcal, mens der i 100 gram squash-pasta blot er 17 kcal.

Konsistensen og smagen af squash-pasta er sædvanligvis rigtig lækker, og du kan bruge squash-pasta i alle de retter, hvor de sædvanligvis bruger almindelig pasta.    

Væsentlig færre kulhydrater

Den store forskel i kalorieindholdet på squash-pasta og almindelig pasta skyldes, at der er væsentlig flere kulhydrater i almindelig pasta.

I 100 gram kogt almindelig pasta er der omkring 27 gram kulhydrater, mens der kun er 2,6 gram i en tilsvarende mængde squash-pasta.

Squash-pasta indeholder en masse gode næringsstoffer

Squash-pasta indeholder både A-vitamin og C-vitamin samt folat og kalium, hvilket er stoffer, som kroppen værdsætter.

Den eneste ulempe ved squash-pasta er, at nogle mennesker har svært ved at mættes af denne type pasta. Man kan eventuelt blande sin squash-pasta med fuldkornspasta, hvis dette er et problem. Fuldkornspasta plejer nemlig at give en rigtig god mæthedsfornemmelse.  

Kilde: https://www.popsugar.co.uk/fit...

Træning på ferien: 7 øvelser du kan lave på og udenfor hotellet Træning på ferien: 7 øvelser du kan lave på og udenfor hotellet
Man kan ødelægge meget af sin gode form, hvis man tager på en 7-14 dages all inclusive ferie. Det er dog også en muligh…
4 tips til langsom spisning & vægttab 4 tips til langsom spisning & vægttab
Når man prøver at tabe sig, så er det en rigtig nyttig og effektiv ting at tælle kalorier og andre makrotal. Blandt andet ved h…
Morgenrutiner til vægttab Morgenrutiner til vægttab
For langt de fleste er vægttab en lang og sej kamp, fyldt med kedelige diæter og udmattende ture i træningscenteret. Men ved at…