lowcut.dk

Sådan Kommer Du Igennem Januar Uden At Drikke Alkohol

Udgivet d. 09.01.2019
Skrevet af: Redaktion

Alkohol er ikke godt, hvis man vil tabe sig. Generelt er alkohol faktisk ikke godt, når det kommer til sundhed. Rigtig mange forsøger at gå igennem januar uden at drikke. I denne artikel giver vi dig tre tips til at lykkes med denne mission.

I slutningen af december er der rigtig mange, der siger, at de ikke skal drikke sprut i hele januar. Der er desværre ikke helt lige så mange, som i slutningen af januar siger: “Shit, hvor er jeg nice! Jeg drak slet ikke noget i løbet af januar.”

Det kan nemlig være svært at holde sig fra det skidt og evigt og altid takke nej til øl og vin, når de andre ved bordet tilbyder en skænk.

I denne artikel giver vi dig fem tips til, hvordan du kommer igennem januar uden at drikke så meget som en dråbe spiritus.

1) Vær stærk over for venner og familie

Det er sjældent, man selv opsøger spiritussen, når man falder i. Oftest skyldes det pres fra venner og familie.

Skal du tørlagt igennem januar, skal du derfor være stærk og holde fast i dit nej, når din familie og dine venner begynder at lokke dig med lækre sager.

2) Husk dine mål

Der kan være forskellige grunde til at vælge alkohol fra i januar. Det kan være, at du ønsker at smide lidt af julefedtet, eller at du bare ønsker at blive lidt mere sund.

Uanset hvad dine mål er, så husk at minde dig selv om disse. De skal nemlig fungere som drivkraften for din afholdenhed.

3) Sig nej i fællesskab

Det er altid lettere at gøre noget, hvis man gør det sammen med andre. Det er, uanset om man skal løbe en tur, være på kur eller gå igennem januar uden at drikke.

Hvis du får andre med på din vogn, kan I støtte hinanden og rose hinanden, når I siger nej. Det vil hjælpe jer meget!