5 gode “ketcherspil” til at tabe dig! Se dem HER Billede: Canva

5 gode “ketcherspil” til at tabe dig! Se dem HER

Ketcherspil kan gavne din sundhed på mange overraskende måder. Mangler du nogle sjove alternativer til dine lowcut 2020 planer? Så se fem gode forslag til at tabe dig med ketchersport her.

#1 Badminton

Viktor Axelsen er både blevet Europa- og verdensmester i badminton, men dette er en sport for alle, og kan dyrkes i Danmark på alle niveauer. Badminton kan være en god måde at komme i form på og tabe sig, da det er en hurtig sport, hvor man nemt kan få pulsen op.

Det meste sport er sundt for mange ting, men videnskab.dk bragte en artikel om, at lige netop badminton og tennis forlænger livet markant. Dette er lavet ud fra en undersøgelser, hvor man fulgte 80.000 briter, som dyrkede badminton og tennis.

Så udover at tabe dig med badminton, kan det altså også være med til at forlænge dit liv. Se kilden for mere information.

Kilde: Videnskab.dk

#2 Squash

Det er nemt at komme i gang med squash, og der er en høj indlæringskurve. Det betyder, at man hurtigt bliver god til noget, selvom det virker forholdsvis svært lige i starten. Squash er en fremragende måde at dyrke motion på, og er et fantastisk supplement til din træning, hvis du vil blive mere fleksibel og have et low cut til sommer.

#3 Tennis

Tennis er ikke helt så intens som badminton og squash, og hvis man er nybegynder, kan det tage lidt længere til at lære. Når man først er kommet i gang med tennis, er det dog en hård sport, hvor man kan komme ud i lange marathon-dueller, som kan være et fantastisk alternativ til at få et low cut.

Derudover er det mere oplagt at spille tennis udendørs, end det er med badminton og squash.

#4 Padel

Padel er opfundet i Spanien, hvor det i mange år har været populært. Det blev opfundet for at gøre det lettere for børn at lære tennis, men det har vist sig at blive til sin egen sportsgren, som også er ved at blive utrolig populær i Danmark. Vil du vide mere om, hvad padel er, kan du følge dette link: Hvad er padel tennis? (opdateres med link)

#5 Bordtennis

Bordtennis er umiddelbart ikke den mest oplagte sport, hvis man hurtigt vil komme i form og få et low cut. Der er dog en masse overraskede sundhedsfordele ved bordtennis, som både styrker din hjerne og krop.

Bordtennis er mere skånsom mod din krop end nogle af de andre ovenstående sportsgrene, og man kan stadig bruge det til at få pulsen op, træne sine reflekser samt øve sin teknik og balance. Dermed kan du altså stadig også bruge bordtennis som god sportsgren til at tabe dig.

4 “life-hacks” til Vægttab 4 “life-hacks” til Vægttab
Her i juletiden kan det være ekstra svært bare at holde vægten, og så godt som umuligt at tabe sig. December føles som en lang …
Påvirker søvn dit vægttab? Påvirker søvn dit vægttab?
Når man er i gang med et vægttab, vil man som ofte have stor fokus på kost og træning, hvilket man også bør. Men mange glemmer …
Løb maraton uden træning (Kan man det?) Vi har undersøgt nærmere Løb maraton uden træning (Kan man det?) Vi har undersøgt nærmere
Kan man løbe et maraton uden træning? Det er der nok mange delte meninger om, og det er ikke noget vi anbefaler. 42,195 km er n…