lowcut.dk

Hvor Mange Kalorier Er Der I En Croissant? Så Mange Må Du Få

Billede: Canva.com
Udgivet d. 23.04.2020
Skrevet af: Redaktion

Croissanter er muligvis verdens lækreste supplement til morgenkaffen. Det gode ved at spise mange kalorier fra morgenstunden er, at man har lang tid til at forbrænde det inden sengetid, men hvor ofte kan man spise croissanter, hvis man vil holde et Low Cut?

Hvor mange kalorier er der i en croissant? Der er mellem 350-400 Kcal pr. 100 gram, i en croissant, alt efter, hvor meget smør, marcipan, nutella eller andre lækkerier, man tilføjer. Modsat er der kun omkring 50 kcal pr. 100 gram i et æble. Kcal er forkortelsen af kilokalorier, og er en måleenhed i mad for energi.

Det er forskelligt, hvor mange kalorier man skal have om dagen alt efter køn, alder, vægt, og hvor meget aktivitet, som man laver på en dag. Hvis man vil tabe sig, skal man forbrænde flere kalorier end man indtager. Der er mange kalorier i en croissant pr. 100 gram, og det er derfor ikke det bedste at spise, hvis man skal tabe sig, selvom det er utrolig lækkert.

Du skal gå omkring 2 timer for at forbrænde en croissant. Du bør derfor ikke spise mere end 1-2 croissanter, og hvis de skulle dække hele dit kalorieforbrug må du kun spise mellem 6-9 croissanter om dagen alt efter, hvor meget du forbrænder. Det er med en betegnelse på 300 g. Pr. croissant.

Hvor mange kalorier skal en mand have? Man plejer at sige, at kvinder i gennemsnit skal have 1500-2000 kcal om dagen.

Hvor mange kalorier skal en kvinde have? Man plejer at sige, at mænd i gennemsnit skal have 2500-3000 kcal om dagen.

Det er selvfølgelig individuelt, hvor mange kalorier du skal have, og alt efter om du vil tabe dig, holde vægten eller tage på. Hvis du skal tage på i vægt, kan vi i hvert fald godt anbefale dig at spise croissanter. Det kan dog også være en god morgenmad selvom man skal tabe sig, men man skal altså stadig huske at være i et lille kalorieunderskud, hvis man vil holde et low cut.

Ingredienser til 8 croissanter:

Man kan hurtigt lave croissanter ekstra usunde ved at tilføje meget smør, nutella, marcipan, nougat og andre søde sager. Vi elsker croissanter, men vi elsker også at have et Low Cut. Held og lykke med træningen og at blive sommerklar.

Tak til Billig Fitness

Vi vil gerne sende et tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Billig Fitness udbyder træningsudstyr i høj kvalitet til hele Skandinavien. Hvis du skal have en vægtstang i Sverige, skal du kigge efter en Skivstång i deres webshop.