lowcut.dk

Hvad Er Keto? Ketogen Diæt (Hurtig GUIDE)

Billede: Canva.com
Udgivet d. 24.07.2020
Skrevet af: Redaktion

Mangler du inspiration eller alternativer til vægttab? Så kan det være, at du skal prøve keto. Måske har nogen allerede anbefalet dig keto, eller du har hørt lidt om det. Måske har du tænkt, hvad dælen er det vedkommende snakker om.

Vi giver dig et hurtigt svar i dagens artikel.

Hvad er keto? Keto kaldes også for keto diæt. Diæten går ud på, at man skal indtage mere fedt og mindre kulhydrater. Det vil sige, at det er en form for ekstremt lavt indtag af kulhydrater. Det vil sige, at du skal omvende kroppen og hjernen til at bruge fedt som brændstof i stedet for kulhydrater.

Dette kan godt have nogle hårde konsekvenser i tilvænningsperioden, og flere oplever træthed og ubehag. Derfor er keto diæten altså ikke for alle, som gerne vil have et low cut. Man kan dog finde mange gode middelveje ved keto, og din diæt kan sagtens blive inspireret af keto, selvom du måske ikke opfylder alle kravene til den såkaldte keto diæt.

Optimale fødevarer til din keto diæt

Nogle af de bedste og mest almindelige fødevarer i en keto diæt er følgende: Nødder, kød, fisk, æg, ost, skyr, og avocado.

Generelt kan man finde mange gode fordele ved disse fødevarer, hvis man prøver at tabe sig.

Fødevarer fulde af kulhydrater (Undgå disse)

Nogle af de madvarer du skal holde dig meget fra, når du er på en keto diæt er følgende: Kartofler, ris, pasta, brød, frugt, rodfrugter, alle produkter med for meget sukker eller andre produkter med korn.

Dette er produkter, man ellers ofte anbefaler folk, der dyrker meget cardio.

Når du vænner din krop til at spise fedtholdige fødevarer, øger du også din fedtforbrænding. Keto kan nedsætte din sukkertrang og reducere appetitten, som du måske kender som din søde tand.

Keto kommer fra navnet ketose eller ketogen, som betyder, at man er i en tilstand, hvor man nærmest er i underskud af kulhydrater.

Det er derfor ikke altid den bedste løsning, hvis du stadig skal præstere optimalt i forhold til din træning eller sport, og det kræver som sagt en tilvænningsperiode.

Tak for støtten, avXperten

Vi vil gerne sende et afsluttende tak til avXperten, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. AvXperten er en webshop, hvor du kan finde et kæmpe sortiment af elektroniske komponenter og fede gadgets. Se blandt andet deres udvalg af jagtkameraer også kaldet for vildtkameraer på følgende link: Jagtkameraer