lowcut.dk

7 Grunde Til, At Du Altid Er Sulten

Billede: Canva
Udgivet d. 01.06.2020
Skrevet af: Redaktion

1. Du får ikke nok proteiner eller fibre

Selvom du måske spiser rigeligt med kalorier, så betyder det ikke nødvendigvis, at du altid er mæt. Det er nemlig vigtigt at fordele sine kalorier fornuftigt ud på proteiner, kulhydrater og fedt.

Hvis du altid går og føler dig lidt sulten, så bør du formentlig prøve at skrue lidt op for proteinerne.

2. Du spiser ikke nok

Mange har det med at overgøre tingene, når de går på kur. Her forsøger mange at spise så lidt som muligt, så de hurtigst muligt kan se resultater. Dette er dog langt fra en optimal fremgansmåde, da det langt fra er holdbart.

Husk at spis rigeligt!

3. Du er distraheret, når du spiser

Når vi har travlt, så har vi en tendens til at spise på farten, altså når du kører, ser fjernsyn, går eller arbejder. Prøv at fokusere på at spise, når du spiser. Så er du mere opmærksom på, hvad du spiser og hvor meget du spiser.

4. Du spiser for hurtigt

Hvis du spiser for hurtigt, så når du slet ikke at blive mæt af den mad, du spiser, imens du spiser. Du kan altså ikke mærke, hvornår du har fået nok, når du skovler maden ned.

5. Du forbrænder mere end du tror

Hvis du forbrænder langt flere kalorier end du tror, så vil du også have brug mere mere mand end du tror. Få styr på, hvor meget mad du egentlig har brug for. Der er ingen grund til at gå sulten rundt, når du forbrænder masser af kalorier.

6. Du er dehyderet

Det kan være svært at skelne mellem tørst og sult. Ofte kan tørst nemlig føles som sult. Hvis du ofte går og føler dig sulten, så kan du prøve at drikke mere vand, det kan jo være, at du blot er en smule dehydreret.

7. Du sover ikke nok

Når vi ikke får nok søvn, så påvirkes vores hormoner. Den manglende søvn giver mindre energi, hvilket vil få vores krop til at have lyst til at kompensere for den manglende energi ved hjælp af mad. Kort sagt, så bliver du mere sulten af at få for lidt søvn.

Tak for støtten.
Vi sender et stort tak til Akasser.dk, der har støtte denne artikel. Hos Akasser.dk kan du finde den bedste og billigste a-kasse.