5 motiverende måder at måle et vægttab på

5 motiverende måder at måle et vægttab på

Når man går i gang med et vægttab, vil mange følge deres udvikling ved at bruge den klassiske metode, nemlig at stige op på vægten. Dog kan vægten ofte være frustrerende og til tider intimiderende under et vægttab. Selvom man føler det går godt, kan en stillestående vægt smadre ens motivation fuldstændig.

Heldigvis er der andre og bedre måder, hvorved man kan følge sin udvikling i et vægttab. Her er 5 gode alternativer til vægten.

Hvordan dit tøj sidder

Når du begynder at tabe dig, så vil dit tøj også begynde at sidde anderledes på dig. Generelt vil tøjet begynde at sidde løsere, bukserne begynder at hænge lidt osv. Begynder du at bemærke disse ting, så betyder det, at dit vægttab går den rette vej.

I den sammenhæng får du oven i købet en helt legal undskyldning for at shoppe en masse nyt og lækkert tøj.

Din livvidde

En anden god måde er at måle din livvidde. Det eneste du skal bruge er et målebånd. Når du begynder at tabe dig, vil du også tabe fedt rundt om maven og hofterne, hvilket vil vise sig tydeligt på målebåndet.

Dit humør

Når du begynder at fylde din krop med masser af gode og sunde fødevarer i fornuftige mængder, samtidig med at du motionerer mere, vil det som oftest påvirke dit humør positivt.

Når din krop først har vænnet sig til den nye livsstil, vil du opleve bedre humør og mere overskud.

Din udholdenhed

Når du taber dig og motionerer mere, er det ikke kun vægten, der ændrer sig. Din generelle udholdenhed vil også blive forbedret. Du vil måske bemærke, at trapper ikke længere gør dig forpustet, at du ikke får ondt i knæene efter en lang gåtur osv.

Dette skyldes både bedre kondi, samt at dine led er mindre belastet af den reducerede vægtbelastning.

Din søvn

Søvn er ligeledes et godt parameter for, hvordan dit vægttab udvikler sig. I takt med at du taber dig og generelt fører en sundere livsstil, vil du også begynde at sove bedre.

5 gode “ketcherspil” til at tabe dig! Se dem HER 5 gode “ketcherspil” til at tabe dig! Se dem HER
Ketcherspil kan gavne din sundhed på mange overraskende måder. Mangler du nogle sjove alternativer til dine lowcut 2020…
4 “life-hacks” til Vægttab 4 “life-hacks” til Vægttab
Her i juletiden kan det være ekstra svært bare at holde vægten, og så godt som umuligt at tabe sig. December føles som en lang …
Påvirker søvn dit vægttab? Påvirker søvn dit vægttab?
Når man er i gang med et vægttab, vil man som ofte have stor fokus på kost og træning, hvilket man også bør. Men mange glemmer …