lowcut.dk

5 Drikkevarer, Der Hjælper Dit Vægttab

Billede: Canva
Udgivet d. 15.04.2020
Skrevet af: Redaktion

Mange tænker ikke over, hvordan de drikkevarer vi indtager påvirker vores vægt. Drikkevarer kan både hjælpe dit vægttab og modarbejde det. Man kan både øge sin forbrænding og få mæthedsfornemmelse af drikkevarer.

Omvendt kan man også drikke en stor mængde af kalorier i form af drikkevarer, uden man får nogen videre mæthed eller næring ud af det.

Her er 5 drikkevarer, der kan hjælpe dit vægttab

1. Vand

Det kommer næppe som en overraskelse, at det er vigtigt at drikke vand. Ikke alene er det vigtigt at drikke vand for dit helbreds skyld, det er også vigtigt for din vægt. Tørst og sult kan ofte føles ens. Derfor bør du drikke noget vand, hvis du føler dig sulten.

Det kunne jo være, at du blot var tørstig?

2. Grøn te

Grøn te er fantastisk for dig, der gerne vil booste din forbrænding. Hvis man drikker grøn te jævnligt, så vil man opleve, at man får en højere forbrænding, hvilket hjælper dit vægttab godt på vej.

3. Kaffe

Flere studier har vist, at man yder mere under sin træning, hvis man forinden har drukket et par kopper kaffe. Du kan altså give din træning et skub i den rigtige retning, hvis du drikker en god omgang kaffe inden.

4. Kombucha

Kombucha kan hjælpe din tarm bakterier på vej. Flere studier har vist, at der er en direkte sammenhæng mellem ens tarmbakterier og vægt. Du kan altså muligvis få stor gavn af den fermenterede te.

5. Selleri-juice

Selleri-juice indeholde stort set ingen kalorier, men er en meget sund og nærende juice. Det er helt perfekt til dig, der gerne vil have et meget sundt og fedtfattigt mellemmåltid.

Tak til Advokathuset Bredgade
Vi sender et stort tak til Advokathuset Bredgade, der har støttet denne artikel. Hos Advokathuset Bredgade kan du blandt andet læse om hustrubidrag.