lowcut.dk

4 “life-hacks” Til Vægttab

Billede: Jumpstory
Udgivet d. 18.12.2019
Skrevet af: Redaktion

Her i juletiden kan det være ekstra svært bare at holde vægten, og så godt som umuligt at tabe sig. December føles som en lang og unfair kamp mod god mad, slik, alkohol og sovs i lange baner.

Derfor mener vi faktisk ikke, at man skal have som mål at tabe sig i December. Ikke fordi det er noget galt i, hvis man gerne vil have det som mål, vores erfaring viser bare, at man er mere eller mindre sikker på at skuffe sig selv, hvilket aldrig er godt, da det kan være enormt demotiverende.

Faktisk mener vi blot, at man skal nøjes med at begrænse skaden så meget som muligt. Dette kan du blandt andet gøre ved hjælp af 4 rigtig nemme tips, som du får herunder.

4 genveje til vægttab

1. Skift din tallerken

Du kan snyde dig selv til at spise mindre ved at skifte din tallerken, til en mindre én af slagsen. Når du har spist en tallerken, så vil din hjerne tænke, at du har spist en god mængde mad, og du vil ikke i samme grad mærke, at du ikke har spist lige så meget som du plejer.

2. Sov køligt

Det er en rigtig god ide at sove køligt. Flere undersøgelser har vist, at du ved at sove i et værelse, hvor temperaturen ligger på under 19 grader, forbrænder mere af det såkaldte “hvide” fedt.

3. Drik vand

Ligesom at det er en god ide at sove køligt, så er det en lige så god ide at drikke vand. Nærmere bestemt skal du drikke 2 glas vand, inden hvert måltid. Det giver en mæthedsfølelse, ligesom at du ikke kommer til at overspise pga af tørst.

4. Pas din sengetid!

Såfremt du ikke får nok søvn, så vil din krop producere mindre af det hormon, der hedder leptin. Dette medfører kort sagt, at din appetit stiger, og du vil komme til at spise mere. Derfor er det virkelig vigtigt at få den mængde søvn, man har brug for, hvis man vil holde vægten over julen.

Tak til Bevco
Stort tak til Bevco for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Bevco kan du blandt andet købe Grey Goose Vodka.