lowcut.dk

3 Tips Til At Komme Fedtet Hud Til Livs

Billede: Jumpstory
Udgivet d. 05.10.2018
Skrevet af: Redaktion

Fedtet hud er ikke et ideal på nogen måde. Mange synes, at fedtet hud er ulækkert, og tilmed giver det bumser samt akne gode vækstbetingelser. Jeg giver dig tre tips til at bekæmpe fedtet hud

Der findes mange forskellige hudtyper, og nogle mennesker er desværre så uheldige, at de har en tendens til at få fedtet hud.

Fedtet hud i sig selv er ulækkert, du huden føles klam og ser ulækker ud. Derudover er fedtet hud ufedt, fordi det har en række irriterende følgevirkninger, blandt andet at bumser og akne vokser på fedtet hud, som ukrudt i en mødding.

Heldigvis kan man i mange tilfælde slippe af med fedtet hud, hvis man gør noget aktivt for at komme det til livs. Herunder får du tre gode tips, der kan hjælpe dig med at komme fedtet hud til livs.

1) Undgå for meget sukker

Ja... Jeg ved det godt... Ikke et populært forslag, men det hjælper altså, for sukker er en stor synder, når det kommer til at udvikle fedtet hud, og hvis man skærer ned på mængden, man indtager, plejer det at være en effektiv måde at komme sin fedtede hud til livs på.

Det er videnskabeligt bevist, at sukker kan give akne, og hvem gider diskutere med videnskaben - ikke mig i hvert fald.

2) Gode ansigtsmasker fungerer effektivt mod fedtet hud

Der findes en masse gode ansigtsmasker, som kan hjælpe dig af med din fedtede hud.

Særligt lermasker har ry for at være ekstremt effektive i forhold til at bekæmpe fedtet hud, hvilket skyldes, at dybdegående lermasker holder talgproduktionen i skak, og overproduktion af talg vil ofte give fedtet hud.

3) Brug fugtighedscremer af høj kvalitet

Fedtet hud bliver kun mere fedtet, hvis man lader den tørre ud. Derfor er det vigtigt, at man gør noget for at fugte huden, hvis man døjer med fedtet hud.

Jeg anbefaler en let fugtighedscreme til om dagen samt en natcreme til de mørke timer. Det kan være en rigtig god idé at tage i Matas eller lignende for at få hjælp til at vælge den mest effektive creme.